Kopia av Lögarbrev

Lögarbrevet med länk till Google Docs  Samma som nedan, som jämförande exempel

LULELÖGARNA
VÅTT SAMFUND UPA
INCORPORATED IN 1957

Luleå 2019-08-30

LÖGARVÄNNER!!

I en stilla vind bland ängens örter anas budskapet, i lövad sal viskas löftet att ÄNTLIGEN! ÄNTLIGEN är sommarens trista väntan slut och vi kan åter skönja dagar där pirrande lusten och allvarsamma leken spänner bröst och anda hos den sanne Lulelögaren. Så är det åter dags att i liten trikå stiga ner i det kristallklara, väldoftande element som är Lulelögarens fostervatten. Låt oss dock bygga broar till gången tid genom en liten ÅTERBLICK:

Sällan har Lögarkamperna varit så hårda, så jämna och obevekligt oförutsägbara som den gångna vintern/våren. I denna stridsmiljö kliver han fram - starkare och mer självklar än någon förr -   

LÖGARMÄSTAREN VT 2019 LARS NILSSON 

Även denna termin har Lögarna saknat avföring. På gruppnivå är vi glada för detta. Införingen resulterade i ren stjärnvärvning i förre Badarbrodern Rickard Alm. I polospelet var allt sig likt. Pajens obrutna svit av pallplaceringar består - denna gång som väntad guldetta. Flytvästen otippad men uppskattad tvåa. Även Fumlaren hade en stark säsong med en odiskutabel tredjeplacering. Fumlaren visade i säsongavslutningen på både kampanda och viss simkunnighet och lyckades knappt men rättvist vinna Afslutningsstafetten. 

I jubelkören för alla starka prestationer finns ändå en sorgesam och mollstämd ton - inga hederspriser fann sina mottagare denna termin enär skaran av Lögare befunnits vara allt för liten.

I en avslutande INBLICK ser vi att juryn - något decimerad - som vanligt fattat alla nödvändiga beslut om grenar, omdispositioner av medlemsstatus och startdatum. Allt baserat på Christers oumbärliga handikapbelastningsfaställelseunderlagsutkast och adekvat vätsketillförsel. 

En hastig UTBLICK riskerar att landa i jämmerklagan och ruelse. Brexitörer, presidentpajasar i USA och Brasilien, kristdemokrater som glömde att demokratin vilar på fundament som fri press och självständigt rättsväsende, en landsbygd som ska leva trots avsaknad av samhällsservice och invånare. Som Lögare ser vi bortom detta. Vi ser en framtid där män och kvinnor - kanske - blir gemensamma bärare av Guggemuggar och Stånkfemmor. Vision eller verklighet? Det vet vi inte ännu. Men vi vet att säsongen hur den än blir startar den 7 september 2019 kl 07.30! VÄL MÖTT!

CHRISTER  NILS  JAN  JOHNNY  STAFFAN  BJÖRN